Op zoek naar een manier om uw haar voller en langer te laten lijken, zonder dat het haar beschadigd? Dan bent u bij https://www.oxyextensions.be/ aanhet juiste adres. Hier hebben ze een groot aanbod aan extensions in verschillende kleuren. Door het ruime aanbod zit er voor elke vrouw wel de ideale kleur bij om het haar weer een nieuwe en luxe uitstraling te geven.

Daarbij zijn de clip-ins van Oxy extensions van zeer hoog kwaliteit. Dit is namelijk heel belangrijk als u extensions neemt namelijk. De extensions moeten net echt lijken en niet te zwaar aanvoelen. De clip- ins zijn zeker een aanrader als u elke dag niet te lang bezig wilt zijn met uw haar maar er wel keurig uit wilt zien. Weet u niet zeker welke kleur het beste bij uw haar past? Mail foto’s naar OxY extensions en een kleurspecialist zal u zo spoedig mogelijk terug mailen met welke kleur clip-in extensions het beste bij uw haar past.  

Mijn ervaring met OxY extensions

Een poosje geleden ben ik naar de kapper geweest en had de schrik van me leven. Mijn haar was enorm kort geknipt. Hier baalde ik heel erg van, want heb me al zo lang als ik me kan herinneren lang haar gehad. Met vriendinnen erover gehad en die raadde de website OxY extensions aan. Heb een kijkje genomen en foto’s doorgemaild van mijn haarkleur. De dag erna kreeg ik antwoord en heb meteen besteld. Ben nu super tevreden en heb weer prachtig lang haar.