Je vindt restaurants in grote steden als Brugge, Roeselare, Oostende, Gent, Antwerpen, Brussel en Hasselt. Voor amper €9,50 per persoon bedien je jezelf van de heerlijkste pizza’s. Kies dus voor het Pizza Buffet en eet pizza à volonté elke dag tussen 12u en 14u. Je kan op weekdagen ook opteren voor het All-in Menu. Voor slechts €10 ontvang je een frisdrank, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Meer zin om je pizza op te eten terwijl je gezellig thuis naar een filmpje kijkt? Dan kan je ervoor kiezen om je pizza af te halen in één van de vele filialen. Je kan wederom een keuze maken uit het uitgebreide assortiment overheerlijke pizza’s.

Pizza Hut biedt eveneens de optie aan om je pizza aan huis te leveren zodat je zelfs je luie zetel niet hoeft te verlaten.

Acties en promoties

Lekker eten en dan nog voor een betaalbare prijs? Dat is de droom van iedereen! Pizza Hut vervult deze droom zonder enige moeite. Thuis geleverd of opgepeuzeld in één van de gezellige restaurants, je zal je keuze voor Pizza Hut niet beklagen.

Een gekend concept onder de pizzalovers is Dolle Dinsdag. Elke dinsdag – met uitzondering van de feestdagen – kan je voor slechts €5,95 een medium meeneem pizza afhalen in het Pizza Hut filiaal in je buurt. Zeker de moeite waard dus om van dinsdag de wekelijkse pizzadag te maken!

Hou je ogen open voor kortingsbonnen Goedkoop.be kan hierbij zeker helpen, hier vind je exclusieve codes die je pizza nog goedkoper maken. Pak hier gratis je online kortingscode Pizzahut.