Vrije tijd

Overnachting in De Efteling

Mijn kinderen zijn dol op De Efteling en toen mijn jongste zoon David jarig was, hadden ik en mijn man dan ook besloten om met ons gezin naar De Efteling te gaan. De Efteling is niet bij ons in de buurt en omdat we het niet zagen zitten om na zo een vermoeiende dag nog een paar uur terug te rijden, hebben wel besloten om op zoek te gaan naar Efteling overnachten in de buurt. Ik herinnerde mij dat vrienden van ons eens gesproken hadden over een goed hotel in de buurt van De Efteling waar zij erg tevreden over waren. Na dat ik contact met hen had opgenomen, kwam ik dus op deze site terecht Op het eerste zicht zag het er al mooi uit, maar zowel ik als mijn man vonden het hotel en de kamers nog mooier in het echt dan op de foto’s.

 Goed gelegen en toch rustig!

Het Guesthouse hotel Kaatsheuvel lag op een korte afstand wandelen van het park, maar het was er toch rustig. Ik had veel meer lawaai verwacht, maar eigenlijk moet ik bekennen dat ik echt geslapen heb zoals een roos. Zelfs mijn kinderen sliepen goed door. Natuurlijk ook door de actieve dag die zij achter de rug hadden, maar de rust in de kamer heeft zeker meegeholpen. Ook het restaurant van het hotel is een aanrader, je hebt er veel keuze en het eten is kwalitatief ook gewoon echt goed.