treinbank op maat
Tips

Treinbank op maat zorgt voor een sfeervolle eetkamer

Een treinbank op maat zorgt voor veel extra sfeer in de eetkamer. Doordat wij banken op maat maken sluit hij beter aan bij de rest van je interieur. Wij produceren alles in onze eigen fabriek in IJsselstein. Bepaal helemaal zelf welke kleuren en stof je gebruikt wilt hebben. Je bepaald de look helemaal zelf. Veel van onze klanten kiezen voor een industriële, landelijke of een moderne uitstraling. Uiteraard is een andere uitstraling ook mogelijk bij Meubelmaatwerk Company.

treinbank op maat

Maak je keuken sfeervolle met onze meubels

In de keuken breng je heel wat tijd door. De keuken moet dan ook juist een plek zijn waar je kan ontspannen met familie en vrienden. Een treinbanken dragen bij aan een ontspannen sfeer in de keuken om even helemaal te relaxen. Ook kunnen wij zorgen voor bijpassende tafel.

Alles wordt gemaakt van hoge kwaliteit materiaal. De treinbank gaat dan ook jaren mee. Een treinbank op maat zal zich dan ook zeker meer uitstraling hebben dan een kant en klare bank. Wij geven op al onze producten enkele jaren garantie. Ben je benieuwd geworden naar onze kwaliteit? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom in IJsselstein of Hengelo.