Vakantie

Vakantieparken in Frankrijk van Francecomfort voor jong en oud

Wij komen al heel wat jaren op de vakantieparken in Frankrijk van Francecomfort. Dat doen wij natuurlijk niet voor niets. Zij bieden heel veel verschillende soorten parken aan. Ze liggen allemaal in mooie delen van Frankrijk en zijn geschikt voor jong en oud.

Ook kinderen vermaken zich bij de vakantieparken van Francecomfort in Frankrijk

Toen onze kinderen nog klein waren, gingen wij al naar deze vakantieparken. Wij zochten toen uiteraard de vakantieparken uit waar genoeg te doen was voor onze kinderen. Je kunt dan denken aan een zwembad met glijbanen, animatie, sportfaciliteiten, etc. Op deze vakantieparken waren altijd genoeg kinderen aanwezig. Dus binnen een mum van tijd waren onze kinderen met andere kinderen aan het spelen en zij hadden de tijd van hun leven. Wij moesten hen soms echt gaan zoeken als het etenstijd was.

Zonder kinderen op vakantie

Inmiddels zijn onze kinderen het huis uit en gaan wij dus samen op vakantie. Wij gaan nog steeds op vakantie naar de vakantieparken van Francecomfort. Nu zoeken wij echter de iets rustigere parken op. Voor ons hoeven er natuurlijk geen glijbanen in het zwembad te zijn en ook kinderanimatie is nu niet meer nodig. Maar in de toekomst gaat dit hopelijk veranderen, want onze dochter is zwanger en hopelijk kunnen we dan weer een keer met z’n allen naar een vakantiepark waar wij vroeger met onze kinderen naar toe gingen. Dat zou wel heel bijzonder zijn.